När kan jag skörda min första avvo?

Höst betyder nystart för alla, även växterna. En liten planteringspaus i dagens jobb mådde både växterna och mina höfter (som fick lite huksittande) bra av!
 
 
 
 
 
Den höga växten i guldkrukan är min avokado. När tror du jag kan skörda min fösta egna avokado? 

Höst och nystart.

Att gå in i en ny period kan vara läskigt men är på många sätt också härligt, befriande och ger möjligheter till att starta om på nytt. Måndag, nytt år eller som nu: HÖSTEN!
 
Jag har ägnat senaste veckan åt att fundera på vad jag vill med min höst och kommit fram till ett antal konkreta beteenden som jag vill lägga till i min vardag. (Jag väljer att lägga till eftersom jag tycker det känns enklare och roligare än att plocka bort!)
 
Under min höst vill jag:
 
1. Minska min konsumtion. Både för att vara snäll mot jorden men också för att spara pengar!
 
2. Planera in ledig tid till mig själv. För att ge mig själv tid att t. ex läsa som jag annars aldrig hinner.
 
 
3. Äta ute en gång i veckan. Alltså ute som i UTE i naturen. Längtar!
 
 
Hur tänker du inför hösten? Vad vill du göra med den? Kom ihåg att det är du och bara du som kan bestämma hur din höst ska se ut! 
 

Längtan efter fjällen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart ett år sedan vandring i Abisko. En enorm frihetskänsla att bära runt på hela mitt hem, andas frisk luft och känna lugnet. Jag längtar tillbaka.

24-årig hälsopedagogstudent på GIH, älskar att åka skidor, träna roligt, baka, lyssna på musik och njuta av livet. Sara heter jag, vad heter du?
RSS 2.0